Welkom op de website Relatie met Buitenlandse Vrouw
Op weg naar geluk en dan de schrijnende realiteit


Tienduizenden vrouwen willen graag een relatie beginnen met een (West-) Europese man, of een Nederlandse Man.
Al die dames wonen soms niet eens zo ver weg.

Honderden Poolse vrouwen staan ingeschreven, maar ook komen in diezelfde honderdtallen dames uit Rusland, OekraÔne, RoemeniŽ en etc. te voorschijn. Ook Aziatische vrouwen zijn er meer dan genoeg ingeschreven (China, Thailand, IndonesiŽ, Philippijnen).
We vermoeden dat alleen in China, maar ook in bijv. Thailand vele duizenden vrouwen maar al te graag een relatie met een Europese man zouden willen beginnen.

Er zijn gelukkig genoeg voorbeelden van relaties, of huwelijken waar het geluk is gevonden en er een positieve ervaring is opgebouwd en dat het op wat kleinere problemen na goed gaat: het geluk wacht verder...

Naast die situaties van geluksvogels zijn er de nare tot zeer dramatische ervaringen. Voor die zeer ingrijpende ervaring, zowel van de kant van de dames, als voor de Nederlandse mannen willen we graag een platformfunctie aanbieden; een soort van lotgenotencontact vormen.

Over het algemeen praten mannen er niet over: het alleen zijn, of over dingen die mis zijn gegaan.
Er zijn vele mannen single en we weten dat er vele mannen contacten zoeken met een buitenlandse relatie, omdat het bij hem, of bij die collega, of bij die vriend ook zo goed gaat: het is een hele leuke knappe buitenlandse vrouw en ze zijn gelukkig samen.
Behalve dan als er grotere, of langdurige problemen te voorschijn komen. Deze problemen leiden dan tot veel ongemak.
En zo wordt er geschat dat in ongeveer 50% van de relaties met een buitenlandse er grote problemen ontstaan welke leiden tot een definitieve breuk.

Wij zijn van mening, dat de weg van geluk veel beter moet worden voorbereid door het aanbieden van een betere en een meer realistische voorlichting over het beginnen van een buitenlandse relatie.